Endrapem entrepans!!!!















Endrapem entrepans!!!!


Aquest dijous dia 7 de febrer, tota l'escola vam poder viure una jornada que és molt esperada per a tots! Era el dia de l'Esmorzar Solidari!!! L'Esmorzar Solidari és una festa clau a cada curs, perquè amb aquest acte tan senzill però tan extraordinàriament complexe, ens permet plantejar-nos poder ser partícips d'algun projecte de caire social, que ajudi a algun col·lectiu que ho té difícil per tenir una vida digne... Enguany havíem de recaptar diners per fer una donació a la Fundació de Sant Joan de Déu, que engegarà projectes de diferent índole amb col·lectius de persones que tenen alt risc d'exclusió social.














Cada any, com tots els nens i nenes, nois i noies, i pares i mares sabeu, podem demanar un entrepà o bé de crema de xocolata o bé de formatge, i en paguem un preu simbòlic d' "a partir de 3 €".
Cal una coordinació exquisida entre els tutors i mestres d'Educació Infantil i de Primària, els professors i tutors d'ESO, i els membres de l'Equip de Pastoral que són els qui gestionem la recollida de diners, la compra dels productes necessaris, i l'el·laboració dels entrepans.  Enguany han estat 487 entrepans, i un curs més, els alumnes de 4t se n'han encarregat de donar-nos un cop de mà molt valuós per que aquesta fita fos possible i es convertís en una realitat.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VEDrunners, els valors i la Magic Line.

Celebrem el DENiP