VEDrunners, els valors i la Magic Line.

Som VEDrunners, ens mouen els valors i creuem la Magic Line.


Per segon any consecutiu, hem participat a la caminada que organitza la Fundació Sant Joan de Déu, la Magic Line. Un esdeveniment que any rere any va acumulant i congregant més i més persones, engrescades amb aquesta proposta, que pretén recaptar diners per poder fer possibles els projectes que majoritàriament ajudaran a persones amb risc d'exclusió social, o afectats per malalties, o per mala praxis de justícia social.




Aquest any han recaptat més del què volien arribar que eren 360.000 €. Nosaltres hi hem col·laborat a què arribessin amb els nostres 1700 provinents de la generositat de totes les famílies i mestres i professors i personal no docent que van voler participar a l'Esmorzar Solidari.


Enguany vam poder arribar fins a la seixantena de participants en els tres equips de la Magic Line.

Un ambient molt sa, molt distès entre les diverses famílies de diferents cursos de l'escola. algun ex-alumne, i alguns professors. Un matí preciós de finals d'hivern - principi de primavera per poder gaudir de la ciutat de Barcelona pels paratges del voltant de la muntanya sempre màgica de Montjuïc.

L'anècdota de la jornada va ser que per casualitats de la vida, un dels nostres VEDrunners va ser el primer en finalitzar la ruta de 10 kms entre tots els participants de la Magic Line. Pot ser una bonica manera de situar la nostra escola dins de la gran ciutat. Com diu la frase que porten a l'esquena a la samarreta els nostres VEDrunners, "Ens mouen els valors"!




Ara, la feina per part nostra ja està feta, deixarem passar uns dies, i ens posarem a buscar a on ajudarem l'any vinent.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Celebrem el DENiP